הדברת מסעדות ובתי קפה

הדברה למסעדות ובתי קפה + אחריות!

עסקי המסעדות ובתי הקפה השונים בישראל מאכילים מאות ואף אלפי סועדים מדי יום, בעקבות כך הם נתונים תחת פיקוח מחמיר של משרד הבריאות, הבוחן את מידת שמירתם על תנאים סניטריים תקינים בכל רחבי העסק. לכן, אחד הדברים שבעלי המקומות הללו צריכים לדאוג לו יותר מכל הוא הדברה למסעדות ולבתי הקפה שלהם מפני חרקים ומזיקים שונים שעלולים להופיע במטבחיהם ובחלל ההסעדה שלהם ולפגוע בניקיונם ובעמידתם בתקני משרד הבריאות.

אנחנו בחברת המדביר שמציל נשמח לעמוד לרשותכם ולבצע עבורכם את ריסוס המסעדה בכל זמן שתרצו, 24 שעות ביממה וגם בסופי שבוע – כך שלא תצטרכו להשבית את העסק שלכם במהלך שעות הפעילות ולהפסיד כסף רק כדי לבצע את ההדברה הנדרשת.

 

הדברת מסעדות, בתי קפה ומזנוני אוכל
החל מ-250 ש”ח לריסוס פנימי וחיצוני כולל אחריות
מדביר מוסמך עם רישיון המשרד להגנת הסביבה
טיפול ומניעת מזיקים בבתי קפה ומסעדות
לכידת מכרסמים: עכברים וחולדות
הדברה למסעדות בצפון, במרכז, בשרון ובדרום

 

לקבלת הצעת מחיר וייעוץ חייגו:

    לקבלת הצעת מחיר וייעוץ בחינם חייגו: 055-9378-507 או השאירו פרטים

    אילו מזיקים עלולים להיות קיימים במסעדה וכיצד תפטרו מהם

    מטבחים של מסעדות, כמו גם המחסנים, המקררים והמקפיאים שלהן, הם מקומות הקורצים למזיקים שונים –מתולעים, נמלים, חיפושיות זבל ותיקנים ועד מכרסמים למיניהם המוצאים שם את מזונם. בנוסף גם חלל המסעדה, בו מוגשות המנות לסועדים, יכול לשאוב אליו זבובים, ברחשים ושאר מעופפים הנמשכים לריחות המאכלים. אותם מזיקים יכולים להתגלות לאו דווקא כשהמסעדה פתוחה ופועלת, אלא גם לאחר שעות הפעילות, אז הם יוצאים מהחורים ואוספים משאריות המזון שנותרו שבמסעדה.

    כדי למנוע מאותם מזיקים להמשיך להתרבות במסעדה שלכם, לא ניתן להסתמך רק על עובדי הניקיון (שלרוב לא שמים לב לסימנים המעידים על הימצאות המטרדים השונים במתחם) אלא צריך לבצע ריסוס מסעדה כולל, אותו אנחנו – המקצוענים של חברת המדביר שמציל – יכולים לערוך עבורכם קלות, במהירות ובבטיחות הנדרשת. הדברת מסעדות ובתי קפה

    כיצד מתבצעת הדברה למסעדות?

    ביצוע של פעולת הדברת מטבח מסעדה, כמו גם הדברה לבתי קפה, דורשת מיומנות רבה, על מנת למנוע את הסיכון שבהחדרת כימיקלים ורעלים למזון הרב המאוחסן במקום. את המקצוענות, הוותק והידע הנדרש כיצד לעשות זאת נכון תוכלו למצוא אצלנו, במדביר שמציל. שיטת ההדברה שלנו כוללת מספר שלבים:

    √ אבחון של מבנה המסעדה, המתבצע על ידינו ונועד כדי להבין מה הם בדיוק סוגי המזיקי הקיימים במסעדה שלכם ולאתר את האזורים שבהם צריך לפעול.

    √ עריכת רשימה מסודרת של האזורים בהם מקננים המזיקים ומאיפה הם מגיעים.

    √ סיוע כללי והסבר על הפעולות הנדרשות מצידכם לפני תחילת ההדברה, כדוגמת ניקויי יסודי וסתימת חריצים.

    √ התאמה של סוגי חומרים בטוחים, המאושרים על ידי המשרד להגנת הסביבה, ומתאימים לאבטחת בריאות העובדים, כמו גם למניעת פגיעה באיכות המזון המאוחסן במטבח שלכם.

    √ ביצוע של ריסוס כולל של המתחם בחומרים ידידותיים לסביבה המתאימים לשימוש במסעדה, וכן שימוש במלכודות עם פרומון מיוחד ופיתיונות ג’ל על מנת להביא ללכידת מכרסמים במסעדה והיפטרות מהם.

     

    מחירון הדברה למסעדות – שווה ומשתלם לכל כיס

    יחד עם השירות המקצועי והמקיף שאנו מספקים לכם, אנו גם מבטיחים לכם את המחיר הזול ביותר. אלו הם טווחי המחירים האפשרי שתשלמו עבור שירותינו:

    שירות הדברות לבתי קפה ומסעדות

    הדברה למסעדה (בית קפה) מחירים

    הדברה למסעדות

    ההדברה כולל ריסוס מטבח מסעדה ומניעת כניסת מכרסמים, חרקים ונחשים לחדרי אחסון, כולל הנחת פיתיונות לנמלים וטרמיטים

    250-750 ש”ח המחיר תלוי בגודל המסעדה
    הדברה לבתי קפה

    ההדברה כוללת ריסוס מסביב לבית קפה וגם בריסוס נגד תולעי עץ וטרמיטים

    250-650 ש”ח

    המחיר הסופי תלוי כמובן בגודל השטח הנגוע, בתנאי ביצוע ההדברה ובשיטות בהן נדרש לנקוט, אך בהחלט נוכל לומר לכם שאם תפנו אלינו תקבלו הצעת מחיר מקצועית, מהימנה וזולה השווה לכל כיס.

    נכתב על ידי לידור יעקובי מדביר מוסמך

    לידור יעקובי נשוי + שניים מנכ"ל ובעלים של חברת המדביר שמציל. מדביר מוסמך, בעל רישיון הדברה מספר 3054. בעל תעודת לוכד נחשים, מבצע הדברה לכל סוגי המזיקים והמכרסמים עם חומרים מאושרים ע"י המשרד להגנת הסביבה. תמיד שמח לענות על כל שאלה.